Unieke natuurlijke cosmetica gemaakt en gemengd, speciáál voor jouw huid. Alle producten van S.P.A. doen méér dan de huid verzorgen en voeden. Elk potje, elk flesje zit boordevol met werkzame concentraties van etherische oliën die écht iets voor jouw huid doen. 100% zuiver uit de natuur, en in de meest krachtige vorm. Het maakt jouw huid gezonder, stralender, jeugdiger en gladder. Zonder agressieve en schadelijke stoffen of behandelingen.

Aromatherapie is een specifiek onderdeel van kruidengeneeskunde (fytotherapie) en betekent; behandeling met geuren. Het is gebaseerd op het gebruik van etherische oliën, hydrolaten (bloemenwaters) en/of plantaardige oliën.

In mijn salon werk ik met aromatherapie volgens de ‘Franse school”. Daar gaat het niet alleen om de geur van een olie, maar vooral om de inhoudsstoffen. De Franse school vindt naast schoonheid, ook de gezondheid heel belangrijk.

Ook combineert de Franse School verschillende oliën zodat bepaalde eigenschappen van de ene olie de andere versterken, terwijl andere eigenschappen geneutraliseerd worden. Zo hou je een krachtig product over met alleen positieve eigenschappen en een allergische reactie of resistentie is hierdoor vrijwel onmogelijk.

Wist je dat etherische oliën vrijwel de enige werkstoffen zijn die direct door alle huidlagen dringen? Niet alleen de concentratie van het product, maar ook de opname door de huid garandeert een structurele verbetering aan de huidconditie en huidstructuur. En dat alles zonder agressieve behandelingen, methodes of apparatuur!

Naast de heerlijk wellness ervaring van elke behandeling wordt er ook effectief aan huidverbetering gewerkt.
Door de zogenaamde driedimensionale aanpak is het mogelijk om de oorzaak van het probleem te behandelen.

Wat betekent dit?

  • 1e Dimensie: is behandelen van het huidprobleem d.m.v. een behandeling en met producten zoals reiniging, lotions, crèmes, oliën, enz.
  • 2e Dimensie: voedingssupplementen gericht op het huidprobleem zoals dranken met anti-oxidanten, mineralen, vitaminen, enz.
  • 3e Dimensie: is werken aan de oorzaak, op celniveau, met één of meerdere etherische oliën.

Met aromatherapie werk ik op een holistische manier met natuurzuivere producten vol actieve werkstoffen, kostbare etherische oliën en weldadige plantextracten. Ik leer je een dagelijks ritueel dat niet alleen de huid voedt, maar ook je body en mind in balans brengt. Want extra energie, liefde en aandacht zijn gewoon nodig om je huid gezond te houden en mooi ouder te worden.

Spreekt jou dit aan?

MOOI op Maat