GEVOELIGE & RODE HUID

KENMERKEN VAN EEN GEVOELIGE & RODE HUID

Rode of hevig blozende wangen na een wandeling? Een rood voorhoofd bij verandering van temperatuur? Voel je je huid opeens rood worden tijdens een gesprek? Of heb jij eigenlijk continue last van een rode kleur in je gezicht? Dan heb jij een rode huid. De rode huid kenmerkt zich door roodheid op de wangen, voorhoofd, neus en kin. De rode huid is een gevoelig huidtype.

COUPEROSE EN ROSACEA

Een gevoelige rode huid komt veel voor en kan verschillende oorzaken hebben. De rode huid is sterk doorbloed, is vaak erg gevoelig en heeft snel last van irritaties. De roodheid van de huid kan verergeren door inspanningen, hormonale schommelingen, stress, temperatuurswisselingen, UV-straling en bepaalde ingrediënten in cosmetica. Heb je last van roodheid die blijvend zichtbaar is? Dan heeft je huid waarschijnlijk te maken met het huidprobleem couperose of rosacea.

BIJPASSENDE BEHANDELING

Is dit je 1e afspraak bij MOOI BY ANS? Boek dan de kennismakingsbehandeling Een Nieuw Begin. Wil je meteen een zachte aanpak voor jouw huid? Kies voor MOOI op Maat om jouw huid te herstellen en te kalmeren.