MINDFUL AGING TRAJECT

A Glowing Skin by Mindful Aging

Het 6 maanden traject A Glowing Skin by Mindful Aging van MOOI BY ANS verbetert je huid, zelfvertrouwen, energie en je natuurlijke uitstraling door een dagelijks beautyritueel…

A Glowing Skin by Mindful Aging helpt je even afstand te nemen van je dagelijkse beslommeringen. Je leert o.a. hoe je een nieuwe huidverzorgingsroutine opbouwt en op een liefdevolle manier naar jezelf kunt kijken nu je wat ouder wordt en ontdekt hoe magisch je eigen schoonheid is. Je krijgt meer inzicht in wat je leuk vindt, wat bij jou past en wat je los wilt laten. Echte schoonheid komt van binnen, leven vanuit je hart, daar geloof ik in. Door jezelf toe te staan om te genieten, lief te hebben, te ontvangen en te geven zul je je krachtig en rijk voelen en stralen als nooit tevoren.

BEWUST MOOI OUDER WORDEN

Goed voor jezelf zorgen vormt de basis voor echte schoonheid. Het is mijn missie om vrouwen zoals jij, te helpen hun huid te verbeteren, te vertrouwen op hun kwaliteiten en weer in contact te komen met zichzelf, gericht te zijn op positiviteit en zich weer mooi te voelen. Hierdoor kom je weer in beweging en ga je als vrouw groeien. A Glowing Skin by Mindful Aging is een traject met veel beleving en beweging: geuren, texturen, aanraking, rust, ontdekking en de schakel naar je eigen kracht. De magie van een nieuw begin…

DE MAGIE VAN MIJN DENKWIJZE

A Glowing Skin by Mindful Aging versterkt je binnen- en buitenkant d.m.v. de juiste producten en gezichtsbehandelingen. Hiermee start de magie die je huid nodig heeft voor een mooie en gezonde uitstraling. Het resultaat is een mooie huid, meer energie en een lach wanneer je in de spiegel kijkt. Ik begeleid je vanuit een holistische visie met 100% aandacht voor jou en jouw huid.

Ik heb zes fases ontwikkeld: Reset: ontgiften, Recover: herstellen, Rebalance: voeden en energie, Relax: ontspannen, Renew: vernieuwen, Relift: verstevigen. Je ontvangt het door mij ontworpen Beauty Journal en bij elke behandeling, gedurende het traject, een bijbehorend huidverzorgingsproduct.

Denk je: DIT WIL IK!