OVER ANS

Mijn naam is Ans Ketelaer

Ik help vrouwen van 40+ om hun huid te verbeteren en zich weer energiek te voelen zodat ze er op hun allermooist uitzien en lekker in hun vel zitten. Dit doe ik op een natuurlijke en duurzame manier.

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialist en in het bezit van het certificaat ‘Dermatologie voor schoonheidsspecialisten’.

Mijn loopbaan begon als Intensive Care verpleegkundige

Hier zag ik bij patiënten hoeveel je aan de huid kunt aflezen over het functioneren van inwendige organen en hoe groot het zelfherstellend vermogen van de huid is. Wist je dat de huid het enige orgaan is wat je echt aan kan raken? De huid kan ik kneden, boetseren, kalmeren, activeren en hierdoor verbeteren. Ik werk dan ook het liefst met mijn handen. 

In mijn salon werk ik vanuit een holistische visie en richt mij niet alleen op jouw huid maar op je totale welbevinden.

Ouder worden is voor veel vrouwen confronterend

Zij zien botox en fillers als dé oplossing. Ik kijk liever met mildheid naar de veranderingen in je uiterlijk en help je om een mooie, gezonde huid te krijgen. De rimpels worden verzacht en de tekenen van vermoeidheid uit je gezicht zijn verdwenen. Ik heb geen snelle oplossingen maar ga voor een stralende en jonger uitziende huid op de langere termijn. Met mijn unieke Mindful Aging methode en mijn heilzame behandelingen voor huid, hart en ziel gaan we samen de focus leggen op jouw natuurlijke schoonheid, energie en zelfvertrouwen.

Ik ontmoet je graag in mijn salon.

Liefs, Ans