VALE EN GRAUWE HUID

EEN VALE EN GRAUWE HUID

Naarmate we ouder worden, loopt de huid meer schade op. Vaak zie je dat aan een vale, grauwe huid. Je verliest je energieke, frisse en jonge uitstraling. Toch kunnen we er veel aan doen om elegant ouder te worden en zo lang mogelijk een stralende mooie en gezonde huid te behouden. Een vale en grauwe huid kan meerdere oorzaken hebben. Of je grauwe en vale huid nu komt door een bepaalde levensstijl of door het ouder worden van de huid op zichzelf; er is gelukkig veel aan te doen! Zowel van binnenuit als van buitenaf. Door te kiezen voor gezonde voeding, bepaalde factoren te vermijden en je huid goed te verzorgen, is een gezonde, stralende huid weer binnen handbereik.

STRESS EN DE HUIDCONDITIE

Stress is niet alleen schadelijk voor onze gezondheid, maar heeft ook nadelige gevolgen voor onze huid! Tijdens een stressvolle periode komen er verschillende hormonen vrij die een negatieve invloed op je huid hebben. Stress zorgt ervoor dat het lichaam meer vet aanmaakt en dat je huid minder goed in staat is vocht vast te houden. De huid raakt uit haar natuurlijke balans en wordt geïrriteerd en gevoelig. Je gestreste huid wordt dof, ziet er vermoeid uit en veroudert sneller. Heb je al last van bestaande huidproblemen, dan verergeren die door stress. Ontspan op tijd en pak je rust!

KIES VOOR HUIDVERBETERING

Huidverzorgingsproducten zoals de gangbare cosmetica, crèmes, serums, reinigers en maskers die verkrijgbaar zijn bij de drogist of de parfumerie werken alleen op de bovenste huidlaag, oftewel de opperste huidlaag. Een mild product van goede kwaliteit kan de conditie van de opperhuid verbeteren. Het resultaat is een soepelere, meer veerkrachtige huid. Maar helaas is dit effect slechts van tijdelijke aard. Wil je je huid echt aanpakken dan ga je voor huidverbetering. Bij huidverbetering kies je ervoor om je huid zo goed mogelijk te ondersteunen in haar natuurlijke functies. Je schudt de huid wakker op celniveau, zodat de huid zelf, samen met een hoge dosis actieve werkstoffen, weer optimaal kan functioneren. Zo wordt de huid van binnenuit verbeterd, beperk je rimpelvorming en ziet je huid er gladder, strakker en egaler uit.

BIJPASSENDE BEHANDELING

Is dit je 1e afspraak bij MOOI BY ANS? Boek dan de kennismakingsbehandeling Een Nieuw Begin. Wil je een energieke, stralende huid? Kies voor het Mindful Aging traject!