VOCHTARME & DROGE HUID

KENMERKEN VAN EEN VOCHTARME & DROGE HUID

Is jouw huid gevoelig? Heb jij vaak last van schilfertjes of rode plekjes? Voelt jouw huid schraal en ruw aan? Dan heb jij mogelijk een droge of vochtarme huid. Bij de droge en vochtarme huid is de huidbarrière van de huid aangetast. Doordat er onvoldoende huidvetten worden aangemaakt, kan de huid haar vochtvoorraad niet voldoende op peil houden. Hierdoor gaat de huid uitdrogen. De droge en vochtarme huid is daardoor snel vatbaar voor huidirritaties en gevoelig voor vroegtijdige huidveroudering. Optimale huidverzorging is vooral voor dit huidtype van essentieel belang.

Overigens is een droge huid niet hetzelfde als een vochtarme huid. Een droge huid heeft vooral een tekort aan huideigen vetstoffen. De vochtarme huid heeft juist een tekort aan vocht. Voor zowel de droge als de vochtarme huid geldt echter dat deze behoefte heeft aan extra verzorging.

BIJPASSENDE BEHANDELING

Is dit je 1e afspraak bij MOOI BY ANS? Boek dan de kennismakingsbehandeling Een Nieuw Begin. Wil je direct meer balans en herstel? Kies voor MOOI op Maat om jouw huid te herstellen en te verzorgen.