Nice To Meet You

Samen op weg naar een mooie, gezonde huid en meer zelfvertrouwen

De 1e afspraak bij MOOI by ANS

Bij MOOI by ANS is jouw huid mijn uitdaging. Mijn missie is om jou te laten ervaren wat een mooie, gezonde huid voor verschil kan maken in je dagelijks leven. Ik streef ernaar om een ideale huidconditie te bereiken én te behouden. Vanuit deze missie is de Nice To Meet You behandeling ontstaan: een eenvoudige manier om met mijn behandelmethoden én producten kennis te maken.

Wat je kunt verwachten van de 1e behandeling:

  • Intakegesprek over jouw verzorgingsrituelen voor je huid, algemene gezondheid, lifestyle .
  • Beoordeling van je huidige huidconditie d.m.v. een intensieve huidanalyse
  • Jouw wensen op het gebied van huidproblemen of huidverjonging worden besproken.
  • Toelichting op de werkwijze en behandelmethoden van MOOI by ANS.
  • Gezichtsbehandeling met natuurlijke, huidverbeterende producten.
  • Een behandel- en productadvies om thuis de behandelingen te ondersteunen.

Na afloop van de Nice To Meet You ontvang je de, op jouw huid afgestemde, Éminence Starter Set met 4 travel-size producten om thuis doeltreffend aan huidverbetering te werken t.w.v. € 60,00!

Duur: 90 min.
Prijs: € 99,00

Optimaal resultaat

De Nice To Meet You behandeling is dé manier om erachter te komen wat jouw huid nodig heeft om te stralen. Met mijn kennis, behandelingen en specialisaties bereiken we samen het hoogst haalbare resultaat.

Afhankelijk van jouw huidwensen stel ik een speciaal behandelplan en verzorgingsadvies samen, met daarin de juiste producten en eventueel supplementen, lifestyle en voedingstips. Zo krijgt jouw huid óók thuis de juiste verzorging die het nodig heeft.

De natuurlijke skin care producten van Mooi by ANS

Tijdens de behandelingen wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige natuurlijke huidverzorgingsproducten. Deze producten bevatten een hoge concentratie werkzame ingrediënten maar zijn zonder minerale oliën, parabenen, microplastics, dierlijke bijproducten, schadelijke kleur- en geurstoffen en andere agressieve cosmetische chemicaliën.

Een gezonde huid bereik je samen!

Afspraak maken