Dé huidspecialist in Lingewaard voor de vrouw van 40+

Mooi ouder worden en de overgang? Vertrouw op de magie van een nieuw begin…

“You can be gorgeous at thirty charming at forty and irresistible for the rest of your life.”

Herken jij dit?

  • Ik zie dat ik nu echt ouder word als ik in de spiegel kijk
  • Ik wil er graag goed uit blijven zien maar wel op een natuurlijke manier
  • Ik heb te weinig tijd en aandacht voor mijzelf en mijn huid
  • Ik heb last van een droge, trekkerige huid, rimpels, verslapping, een rode, gevoelige huid, een vale huid, pigmentvlekjes, onzuiverheden, steelwratjes,
  • Ik wil mijn huid graag goed verzorgen maar ik weet niet hoe dat moet
  • Ik wil mijn mooie huid graag mooi houden.

Herken je jezelf hierin? Ben jij de 40, 50 of 60 jaar gepasseerd? Voor, tijdens en na de overgang gebeurt er vanalles met je huid en met jezelf. Wil je er graag goed uitzien en lekker in je vel zitten maar je weet niet hoe en met welke producten?

Dan is dít het moment voor een afspraak in mijn salon. Ik begrijp namelijk precies wat jij op dit moment doormaakt omdat ik het zelf ook ervaar! Hier ligt mijn kracht als huidspecialist. Met mijn unieke Mindful Aging methode en mijn heilzame behandelingen voor huid, hart en ziel gaan we samen de focus leggen op jouw natuurlijke schoonheid, energie en zelfvertrouwen.

Maak hieronder jouw afspraak voor een kennismakingsbehandeling en start onze samenwerking naar de allermooiste resultaten.

Kennismakingsbehandeling

Schoonheids­salon
MOOI by ANS

In mijn salon richt ik mij volledig op het begeleiden van 40+ vrouwen die mooi ouder willen worden op een natuurlijke manier.  Ik help ik je om een mooie, gezonde huid te krijgen waarbij rimpels worden verzacht en de tekenen van vermoeidheid uit je gezicht zijn verdwenen. Ik heb geen snelle oplossingen maar ga voor een stralende, vitale en jonger uitziende huid op de langere termijn. Mijn aanpak onderscheidt zich door een holistische benadering. Met mijn unieke Mindful Aging methode en mijn heilzame behandelingen voor huid, hart en ziel gaan we samen de focus leggen op jouw natuurlijke schoonheid, energie en zelfvertrouwen.

Ik ontmoet je graag in mijn salon.

Liefs, Ans

Lees verder

Recensies

Bij Mooi by Ans ben je in goede handen

Een super relaxte ervaring, Ans legt alles uit wat ze gaat doen en welke producten er worden gebruikt en dat is heel prettig. Ik kreeg speciale blauwe bloemetjes thee in het begin van de behandeling…. Ans heeft veel ervaring en gebruikt top producten. Als je voor huidverbetering wilt gaan en je huid optimaal wilt verzorgen ben je bij Mooi by Ans in zeer goede handen.

– Rianne

Een echte aanrader

Vandaag een heerlijke behandeling gehad bij Mooi by Ans. Een echte aanrader om helemaal te ontspannen en weer een mooie huid te krijgen:-)

– Floor

Zeer positief

Ik heb het zeer positief ervaren. Het was rustig ik wist steeds wat er ging gebeuren en was verrast toen ik in de spiegel keek. Hartelijk bedankt

– José

Even in de hemel geweest

Heerlijk, ben weer even in de hemel geweest, lekker ontspannen, ik kan er weer een paar weekjes mee door, Ans het was weer toppie.

– Anneke

Echt even me-time!

Echt even me-time! Het was lang geleden dat ik bij de schoonheidsspecialiste geweest ben. Nu was ik bij Ans vandaag voor het eerst. Ik heb genoten. Ze heeft kennis van zaken, professioneel, informeel, vriendelijk en luistert naar je wensen. Het was echt een feestje.

– Anique

Altijd weer genieten

Altijd weer genieten bij Ans! Zij past de behandelingen aan op jouw huid en wensen.

– Charelle

A Glowing Skin by Mindful Aging

Met liefde geeft ik je mijn beste schoonheidsbehandelingen en adviezen voor een stralende, gezonde huid. Maar ik ga ook graag wat dieper dan dat zodat je leert bewust naar jezelf te kijken en te luisteren.

Hiervoor heb ik een uniek traject ontwikkeld:

A Glowing Skin by Mindful Aging

Jouw huid zal stralen als nooit tevoren en je zult ontdekken dat ouder worden magisch is.

Wil je eerst eens kennismaken met mijn aanpak? Dat kan door middel van mijn kennismakingsbehandeling. Na een uitgebreid intakegesprek, een huidanalyse én een volledige behandeling ga jij naar huis met een passend behandel- én productadvies op maat. Zo weet jij precies wat bij jou past en of ik je kan helpen.

Een stralende huid en meer zelfvertrouwen met behulp van resultaatgerichte natuurlijke producten en behandelmethode

Meer informatie