BINDWEEFSEL­MASSAGE

WERKING

Bindweefselmassage is een methode om de doorbloeding, zuurstoftoevoer, egaliteit, glans en de huidconditie intensief te verbeteren. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huidlagen (het onderhuidse bindweefsel) ten behoeve van duidelijk zichtbare huidverbetering. Deze massage werkt niet alleen huidverbeterend, maar het is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

ZICHTBARE RESULTATEN

Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verbetering van de huidstructuur, verminderd verklevingen en zorgt voor nieuwe aanmaak van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Dit betekent dat de celwanden bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd.

MET DEZE MASSAGE WORDEN O.A. DE VOLGENDE EFFECTEN BEREIKT:

  • Verbetering van de huidconditie
  • Stimulatie van de huiddoorbloeding
  • Stressreductie door opheffen van onderhuidse verklevingen
  • Verbetering van de opname van werkstoffen
  • Versteviging en nieuwe aanmaak van bindweefsel
  • Bevordering van de celdeling
  • Verbetering van de huidstructuur en huidteint
  • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes en littekens
  • Verbetering van de huidweerstand

Bindweefselmassage is toe te passen bij bv een vale en vermoeide huid, acne, littekenvorming, vertragen van huidveroudering. Door de massage in kuurverband toe te passen, wordt de werkzaamheid verhoogd en de effectiviteit van de huidverzorgingsproducten bovendien vergroot. Starten met eenmaal per week een bindweefselmassage gedurende een aantal weken, zal het resultaat aanzienlijk verbeteren en versnellen. Dankzij bindweefselmassage worden ingrijpende operaties vaak overbodig of in ieder geval langdurig uitgesteld.

Voor het beste resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. De duur van de kuur is afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie maar bevat minimaal 6 behandelingen. De behandeling wordt tijdens een kuur minimaal 1x per week uitgevoerd.

Naarmate de kuur vordert ga je merken dat de huid soepeler wordt en de structuur van de huid er steeds beter uit gaat zien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

Gebruik van een voedingssupplement tijdens en na de kuur versterkt de werking van de behandeling en je zult daardoor een beter resultaat boeken

Bindweefselmassage is een gouden combinatie met fruitzuurtherapie.