EERSTE AFSPRAAK

GELOOF IN DE MAGIE VAN EEN NIEUW BEGIN

Je wilt op een natuurlijke en gezonde manier je huid verbeteren en/of verjongen? Je wilt je huid aan de buitenkant verbeteren maar ook iets aan de oorzaak doen? Je wilt je weer energiek voelen en stralen? Je wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor jou om je weer lekker in je vel te voelen? Sta je ervoor open om samen te werken voor een langdurig en blijvend resultaat? Dan is de kennismakingsbehandeling echt iets voor jou.

Een nieuw begin kennismakingsbehandeling

WAT KUN JE VERWACHTEN VAN DE 1E BEHANDELING:

SKINTAKE

De kennismakingsbehandeling begint met een Skintake; een gesprek waarin ik vraag wat jij aan je huid mooier en gezonder wilt maken. Verder komen o.a. je huidige huidverzorging, leeftijd, hormonen, stress, voeding en leefstijl aanbod en ik stel je vragen over je gezondheid. Soms is het belangrijk dat je eerst je huisarts bezoekt voordat ik je verder kan helpen.

HUIDANALYSE

Na de Skintake ga ik je huid reinigen en kijk ik welk huidtype je hebt en in hoe de conditie van je huid is. Een huidanalyse is belangrijk om te bepalen welke behandelingen en producten het beste zijn voor jouw huid. Daarnaast maak ik altijd een foto zodat we het verschil kunnen zien na een aantal behandelingen.

BEHANDELING

Na de huidanalyse krijg je de behandeling die past bij jouw huid en huidwensen. Zo ervaar je de behandeling, hoe de producten aanvoelen en wat het resultaat is na de behandeling.

ADVIES

Ik geef je een advies hoe we samen het beste jouw huid kunnen verbeteren. Dit advies bevat de behandelingen in de salon en de producten voor thuisgebruik. Ook krijg je tips, gezichtsoefeningen en eventueel voedingstips.

Voor de kennismakingsbehandeling reserveer ik 120 minuten.

Wil jij op een natuurlijke en gezonde manier je huid verbeteren? Ben je op zoek naar nieuwe energie en wil je stralen als nooit tevoren?