Mijn naam is Ans Ketelaer, het gezicht achter MOOI BY ANS, dé schoonheidssalon voor huidverbetering en huidverjonging in Lingewaard.

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialist, erkend OrganicTouch Therapeut en ik ben in het bezit van het certificaat ‘Dermatologie voor schoonheidsspecialisten’ hierdoor kun je ook voor huidafwijkingen bij mij terecht.

Ik ben mijn loopbaan begonnen als verpleegkundige en heb mij na mijn diplomering gespecialiseerd als Intensive Care verpleegkundige. Met veel plezier heb ik jarenlang op deze afdeling in het ziekenhuis gewerkt. Momenteel werk ik nog parttime als wijkverpleegkundige waar ik mij graag verdiep in wondbehandelingen.

Interesse in de huid heb ik altijd al gehad, mede omdat ik zelf een gevoelige huid heb maar vooral omdat ik bij patiënten zag hoeveel je aan de huid kunt aflezen over het functioneren van inwendige organen en hoe groot het zelf herstellend vermogen van de huid is. Zo is de huid het enige orgaan wat je echt aan kan raken! De huid kan ik kneden, boetseren en stimuleren en hierdoor verbeteren. Bij de OrganicTouch hef ik, middels massagetechnieken, verklevingen en verhardingen op, kan de energie weer stromen en ondergaat de huid een transformatie.

Destijds bestond er geen deeltijd opleiding voor huidtherapie, daarom besloot ik de opleiding tot schoonheidsspecialist te volgen om meer over de huid, huidproblemen en oplossingen te leren. Hierin zag ik ook een manier om voor mensen te zorgen en ze te helpen. Immers; door het verbeteren van je huid groeit je zelfvertrouwen en voel je je beter waardoor je weer stralend in het leven staat. Dat had ik zelf ondervonden toen ik hulp kreeg bij mijn rode en gevoelige huid. En dit is ook mijn missie in mijn salon.

Omdat ik graag een uitdaging aanga, liefst zelf aan het roer sta, mijn eigen tijd indeel en vooral dingen doe waar ik energie van krijg werd het tijd om zelf aan de slag te gaan. ‘Mooi by ANS’ werd een feit.

Bij mijn aanpak richt ik mij volledig op het begeleiden van gasten met huidwensen gericht op huidverbetering en anti-aging. Ik voel mij betrokken bij mijn gasten en ook tijdens een huidverbeterende behandeling omring ik hen graag met voldoende aandacht, rust en ontspanning.

Naast mijn passie voor de huid ben ik steeds op zoek naar innovaties en verbeteringen binnen dit vak. In de toekomst blijf ik mij ontwikkelen zodat jij verzekerd bent van de beste kennis, behandelingen en resultaten. Zo ben je bij mij in goede en veilige handen.

Graag tot ziens in de salon.

Liefs, Ans

Producten

Ik werk uitsluitend met merken en producten die niet bij de reguliere drogist, parfumerie of apotheek te koop zijn i.v.m. de hoge concentratie aan werkstoffen in de producten. Hierdoor is een goed advies heel belangrijk. Wil je weten wat voor jouw huid het beste is? Maak dan een afspraak in mijn agenda voor een kennismakingsbehandeling.