RIJPERE & OUDERE HUID

KENMERKEN VAN EEN RIJPERE & OUDERE HUID

Een rijpere, oudere en slappere huid met rimpels en vlekjes. Een huid die kwetsbaar en gevoelig is en droog en trekkerig aanvoelt. Helaas krijgen we er vroeg of laat allemaal mee te maken. Toch kan je veel leed voorkomen door je huid in deze fase extra goed te verzorgen.

ANTI-AGING VOOR MAXIMALE HUIDHERSTEL

Tijdens je leven heeft je huid behoefte aan verschillende vormen van huidverzorging. Naarmate we ouder worden, neemt de collageenproductie af en dat leidt tot vorming van rimpels, lijntjes en plooien. Het huidverouderingsproces start al vanaf je 30e maar vanaf 50 jaar wordt je huid duidelijk stugger en droger en is minder goed bestand tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

BEPERKEN VAN RIMPELS BIJ OUDER WORDEN

Het ontstaan van rimpels in het gezicht, de hals en decolleté is een proces dat nu eenmaal bij het ouder worden hoort. Toch hebben we zelf invloed op mooi en elegant ouder worden, waarbij we zo lang mogelijk een gezonde en sterke huid behouden en we rimpelvorming tot het minimale kunnen beperken.

BESCHERM JE HUID TEGEN UV-STRALING

Omdat maar liefst 70% -80% van de huidveroudering veroorzaakt wordt door UV-straling is het van essentieel belang je huid altijd tegen de zon te beschermen. Gebruik daarvoor elke dag een crème met een beschermingsfactor van 30 of hoger. Doe dit ook in de winter, wellicht minder zichtbaar maar die schadelijke UV-straling is er dan ook. Je doet je huid er een groot plezier mee, je beperkt het ontstaan van rimpels en je voorkomt vroegtijdige huidveroudering en rimpelvorming!

BIJPASSENDE BEHANDELING

Is dit je 1e afspraak bij MOOI BY ANS? Boek dan de kennismakingsbehandeling Een Nieuw Begin. Wil je mooi ouder worden, je energiek voelen en meer tijd aan jezelf besteden? Het Mindful Aging traject is voor jou gemaakt!